24. touko, 2017

Vauhdikas toukokuu 2017

Aikamoista vauhtia on tässä kuussa ollut.

2 x Suomen muotovalio: Myy (FE Kissy Suzuki) 1.5. Sastamala ja Luca (FE Beretta) 21.5. Helsinki !!! Onnittelut Raija ja Tiia
Lisäksi 2 x serti peräkäisistä näyttelyistä (Sastamala 1.5. ja Mänttä-Vilppula 20.5.) junnu urokselle Pyry (FE Peppercorn) Onnittelut Maija Ja Pertti

Theo etsii edelleen kotia, ihana koti jo löytyikin, mutta kerrostalo ei vaan Teuvo pojalle sovi :( Kodin etsintä siis jatkuu. Siihen saakka Theo poika viettää kesää maalla meidän ilona. 

Bea sai ihanan kodin Lohjalta, hän viettää koiranpäiviä ansaitsemansa huomion keskipisteenä :) Kiitos Helena.

Penni meni myös ihanaan kotiin Tikkakoskelle. Siellä hän saa viettää aikaa oman pentunsa Riemun ja toisen kasvattimme Raisan kanssa. Kiitos Sari.

Pixien pennut kasvaa ja komistuu, vaikka yksi on joukosta poissa, niin 6 muuta porskuttaa kovin eteenpäin. Eilen avautuivat silmätkin ja nyt vain taivas (ja pentuaitauksen seinät) on rajana <3

Meerin pennuista Sisu lähtee viikonloppuna omaan kotiin. Hän on kyllä niin valloittanut kaikkien sydämen, että ihan pikkusen voi olla luopumisen tuskaa, mutta Sisu on onneksi menossa lähitienoille sijoitukeen, joten sitä varmasti nähdään näyttelykehissäkin.

Tuukka tuunanen mennä touhottaa edeleen tuhat lasissa (kuten Patikin) ja pienemmät meinaa välillä jalkoihin jäädä, Jamppa onneksi pitää jöötä muille pojille. 

Harmin lapset kasvaa sijoituskodissaan myöskin kovasti. Kalkkikramppi iski eilen Harmi mammalle, mutta onneksi sijoituskodissa oltiin valveutuneita (kokenut kasvattaja hänkin) ja päästiin nopeasti hoitoon. 

Salli kasvaa paksuutta vaan kaiken aikaa, katsotaan tuleeko sieltä kaksi dinosaurusta vai onko lapsia kuitenkin enemmän....? Jännityksellä odotamme 8.6. olisi 63. vrk täynnä.

Ja samoin Tinka on niin raskaana niin raskaana...ensin ei kelvannut ruoka, sitten alettiin kaivamaan pihalta myyriä lisäravinnoksi, nyt kun ruoka kelpaa, niin siinä ei sitten ole mitään tolkkua. Muu aika lötkötellään aurinkolänteissä.

ensi viikonloppuna olisi Rauman koitos....toivottavasti sää suosii eikä ainakaan ole vesisadetta.