29. touko, 2017

Sijoitetaan/myydään osaomistuskotiin aikuinen uros englanninkääpiöterrieri KOTI LÖYTYNYT

Theo oli kokeilussa aivan huippukodissa, mutta kun kerrostalo kyseessä, niin Theon haukkuminen sitten torppasi tämän :( eli etsimme edelleen kotia äkillisesti muuttuneen tilanteen takia 5-vuotiaalle englanninkääpiöterrieri urokselle. Koska kyseessä terve ja jalostuskäyttöönkin soveltuva uros, etsitään sille SIJOITUSKOTIA tai PUOLIOMISTUSKOTIA. 

Mikäli sijoitus, niin sopimus tehdään kennelliiton uroksen sijoitussopimuksen pohjalta, puoliomistuksessa normaali kauppakirja. Vakuusmaksu (joka jalostuskäyttöjen jälkeen palautetaan) 500 e, puoliomistukseen myynti 500 e

Koira on hyväluonteinen, aktiivinen ja terve uros. Joko ainoaksi koiraksi tai leikatun nartun kaveriksi (leikkaamattomatkin nartut käy, jos on mahdollisuus eristää juoksujen ajaksi) omakotitaloon tai maatilalle (yksin ollessaan haukkuu), EI LAPSIPERHEESEEN, EIKÄ KERROS- TAI RIVITALOON. EI tule toimeen urosten kanssa. Kissoihin on tottunut. Aktiiviseen kotiin lenkkeily- ja/tai näyttelykavaveriksi. Myös viehejuoksussa toimii hienosti. Oppii nopeasti. Matkustaa hienosti autossa, bussissa ja junassa. Näyttelyissä menestynyt ja näyttelyissä saa käydä jatkossakin jos uusi omistaja näin haluaa (näyttelyt eivät ole pakollisia). 

Koira tällä hetkellä kasvattajan/omistajan luona Laitilassa

Kerrothan itsestäsi ja millaisen kodin voit tarjota. Koiraa ei myydä/sijoiteta kun perheeseen jolla kokemusta terriereistä tms. kovaluonteisista roduista. 

Yhteydenotot ja lisätiedot kennel.flame.ears@gmail.com