30. heinä, 2017

Englaninkääpiöterrieri Tito etsii kotia

Tito on 4-vuotias kastroitu uros. Melko kookas ja hällä on lurpat korvat. Täysin sisäsiisti. Rokotukset kunnossa, rekisteröity Suomen kennelliittoon.

Tito on kokenut kovan henkisen stressin n. vuosi sitten omistajansa kuoltua. Vieläkin oireilee haukkumisena ja epäluulona vieraita miehiä kohtaan. Eli tarvitsee osaavan kodin, jossa koiran persoona ja erityistarpeet osataan huomioida. Vaatii ehdottomasti omakotitalon ja aidatun pihan, karkailu taipumusta on. Vahtihaukkuu esim. vieraita.

Lapsiin, kissoihinja muihin koiriin on tottunut (muista koirista nartut menee ok, urokset valikoiden). Remmissä rähjää, mutta osaa kulkea esim. polkupyörälenkillä, peruskäskyt hallussa. Yksin kotona haukkuu. Matkustaa autossa hienosti, kynsienleikkuu ja hoitotoimenpiteet antaa tehdä hienosti. Iloinen, leikkisä ja reipas, valmiina aina kaikkeen toimintaan. Rakastaa myös sylissä oleilua sekä peiton alla nukkumista ja palloleikkejä.

Koira on jo kerran aiemmin kotia joutunut vaihtamaan, joten toivotaan nyt, että kodinvaihto olisi viimeinen. Pienen koiran pää ei kestä kauheasti menetyksiä enää, joten ota yhteyttä vain mikäli olet tosissasi Titon suhteen. Kaikki hakijat seulotaan tarkkaan. 

Hinta 500 e

Yhteydenotot: kennel.flame.ears@gmail.com