25. loka, 2017

Talvi tulee...

...ja näyttelykalenteri alkaa ammottaa tyhjyyttään tässä loka-marraskuussa....niinpä täytyy jotain "virikkeitä" olla koirarintamallakin. Niinpä päädyttiin Patin Kasvattajan Tiinan kanssa "peräkylän näyttelyyn" Vekarajanjärvelle 4 aukin kanssa! (juu ihan hulluutta...joku ruuvi tippunu jossain kohtaa kummankin päästä. Ensin ajetaan 5 tuntia sinne ja sit 5 tuntia takas). Pati oli toki sitä mieltä, ettei hän oo koskaan ollu missään ja ei ainakaan aio käyttäytyä herrasmiehen tavoin vaan riekku sielä kun heikkopäinen, niin että kaikilla meidän seurueessa oli varmasti jonkinasteinen myötähäpeä ja mulla kuntosalitreenit voi jättää väliin moneks viikoks ja toki pahennusta herätettiin varmasti monen metsämiehenkin mielessä...oli hilkulla, etten jättäny menemättä koko kehään. Mutta kas sen kehänauhan sisäpuolella oli jokin taikavoima, koska käytös oli kun ois ikänsä kehässä menny (hei vihdoin Patin jalka on kunnossa ja ravaa hienosti!!!). Tuomari oikein mainitsi, että "Erittäin lupaavat liikkeet" ja että esiintyy liikkeessä edukseen. Sai Sertin ja oli VSP! 🙂🤪❤Oon niin ylpeä meidän hoslotista! 

Ja kun nälkä kasvaa syödessä, niin toki piti sitten sinne Tampereen näyttelyynkin ilmottaa Pati ja Tuukka (sen verran oli vielä järkeä päässä, etten sentää molempiin näyttelyihin ilmonnu, vaan ainoastaan lauantaille enkä ottanu koko enkku armeijaa mukaan). 

Ja virikkeiden puutteessa on petotestiinkin varattuna paikat Tinkalle ja Jampalle lauantaille....Karhua ja Sutta mennää haistelemaan. 

                                                                        ...sitä sitten enemmän ens viikolla :)